poster

Neočekivani gosti u dvorištu: Rustikalna vanjska kuhinja

Yard Crashers (2008)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 12

EPIZODA: 11 - Rustic Outdoor Kitchen

OPIS

Veliko dvorište ovog vatrogasca potpuno je zapušteno, pa moli Matta Blashawa da mu uredi prostor u kojem će moći kuhati i primati goste. Matt organizira rustikalni prostor s ognjištem od velike stijene, visokim zidom s kojeg se slijeva voda te golemom kuhinjom na otvorenom izrađenom od recikliranog drveta.

Slike

Neočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištuNeočekivani gosti u dvorištu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.