SEZONA: 1

EPIZODA: 110

OPIS

Blaž prizna Branki da je ona razlog prekida s Dinom. Sretna Branka ga poljubi. Blaženka saznaje da su Dina i Blaž prekinuli i naređuje mu da se pomire.
Ranko se sjeća kako je kao dijete u Domu za rođendan dobio križić. On tajno posjećuje Mašu u Domu, tješi ju, i u sobi križićem urezuje njene inicijale kraj svojih.
Branka uvjerava Tomu da on i Helena zbog socijalne radnice moraju pred svima na plesnjaku pokazati da su sretan par. Helena iskoristi trenutak i poljubi Tomu, što ugleda Sonja, koja šokirana odlazi. Potresena Sonja sreće Ranka te burno reagira kad ju on podsjeti da su njih dvoje i dalje u braku. S druge strane, Helena spriječi Tomu da ode za Sonjom. Branka ga uvjerava da Sonja nikada ne bi posumnjala da se zaista pomirio s Helenom.
Štef iz očaja slaže Dini da umire, te se ukopa još dublje kad ona to shvati ozbiljno.
Edita provodi „probnu noć s Profesorom u njegovom stanu, ali što je trebala biti romantična noć - pretvori se u noćnu moru. Točku na i stavi Blaženka, koja joj ujutro očita bukvicu.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Bosch (2014)

    image
    Radnja prati losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt...
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.