SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - INAUGURATION

OPIS

Godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode „Dobre žene“, golema financijska prijevara uništava reputaciju mlade odvjetnice Maije i briše ušteđevinu njezine mentorice Diane, prisiljavajući ih da počnu od nule u novoj tvrtki.
„Dobra bitka“ nastavlja se godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode „Dobre žene“". U novoj seriji, golema financijska muljaža uništi ugled mlade odvjetnice Maije Rindell i istodobno izbriše ušteđevinu njezine mentorice i kume Diane Lockhart. Otjerane iz „Lockharta i Leeja“, one se pridružuju Lucci Quinn u jednoj od najeminentnijih čikaških odvjetničkih tvrtki.

Slike

Dobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borba

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kumovi (2022)

    image
    Obitelj i ljubav, glavne su okosnice dramske dnevne serije ''Kumovi''. Cesta koja ima doći u zabačen kraj dijeli mjesto Zaglave na dva suprotstavljena tabora. S...
  • Auf Streife (2013)

    image
  • Gospođica Scarlet i Vojvoda (2020)

    image
    Serija prati vatreni odnos Elize i Vojvode, koji u svakoj epizodi zajedničkim snagama rješavaju nove zagonetne zločine u mračnom okruženju Londona iz 1880-ih...
  • In the Name of the Law (1994)

    image
    In the name of the law is a German television series that was broadcast from 1994 to 2007 by RTL.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.