Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 1

OPIS

Neustrašiva Freja serija je o sedmogodišnjoj djevojčici koja uspijeva skupiti hrabrost i neustrašivo se suočiti sa svim problemima. Ovo je priča o djetetu čiji otac pati od depresije, a majka zbog posla nikad nije kod kuće.
Sedmogodišnja Freja upravo se s obitelji doselila u djedovu staru, trošnu potleušicu, što je ni najmanje ne raduje. No onda upoznaje dječaka Asgera, s kojim kreće u pustolovine.
Ova danska serija u osam epizoda bavi se temama poput usamljenosti, zlostavljanja, alkoholizma i starenja. Ozbiljne teme obrađene su kroz prizmu humora i, što je najvažnije, gledane iz dječje perspektive.
Freja je sedmogodišnja djevojčica koja se s ocem, majkom i starijim bratom doselila u kuću svog djeda u vikend-naselju. Freja nije nimalo zadovoljna novim domom i strašno joj nedostaje majka, koja radi kao stjuardesa i najčešće nije kod kuće. Još je više rastužuje to što joj je otac stalno potišten otkako je izgubio posao pa većinu vremena samo leži na kauču. No onda se sve promijeni. Freja upoznaje neobičnog dječaka koji joj priča nevjerojatne priče o njezinu djedu.

Slike

Neustrašiva FrejaNeustrašiva FrejaNeustrašiva FrejaNeustrašiva FrejaNeustrašiva FrejaNeustrašiva Freja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.