SEZONA: 1

EPIZODA: 7 - Don't Go

OPIS

Nestali sada imaju šansu biti spašeni.
Kit „Kick Lannigan (Leven Rambin) bila je oteta kao dijete da bi je nakon pet godina spasio FBI agent Frank Novak (Chris Noth). Povratkom kući trauma koju je doživjela nije nestala već se manifestirala kroz agresivno ponašanje. Na prijedlog Novaka Kit upisuje tečaj samoobrane te briljira u borilačkim vještinama i rukovanju vatrenim oružjem. Jednako tako, u centru za obranu Kit uči psihoanalizu i proučava odnos otmičara i otetih, u čemu postane stručnjakinja. Jednoga dana Novak nagovori Kit da se pridruži njegovom timu, koji rješava slučajeve nestalih i otetih osoba. Tim još čine John Bishop (Danny Pino), koji je ranije služio vojsku, a Novaka je sreo davnih dana kada mu je spašavao brata blizanca Marka, koji je tada imao svega šest godina. James Finley (Andy Mientus) također je dio tima i još jedna žrtva otmice kao 14-godišnjak. Tim zaokružuje FBI agentica Maya Kennedy (Tracie Thoms), članica Novakovog prijašnjeg tima.
Kriminalistička serija autora Matta Lopeza, zaslužnog za nekolicinu filmskih uspješnica, poput „Priče za laku noć s Adamom Sandlerom, „Čarobnjakov učitelj s Nicholasom Cageom i „Trka do uklete planine s Dwaynom Johnsonom, u distribuciji velikog filmskog studija NBC Universal International doživio je svega jednu sezonu, no svaka je epizoda sjajne sezone posebna i može se reći pravo „zlato. Prema romanu Chelsee Cain „One Kick, serija svakim novim nastavkom i pričom uzima zamah te, iako agenti u potrazi za nestalim osobama i nisu osobito originalna premisa, serija daje ono nešto posebno, razvijajući priču među članovima tima, njihove priče i karaktere, koji su svi na neki način povezani te itekako ranjivi, što samo znači da, osim glavne priče, ispod površine bubre potpriče, zapleta i neočekivanih raspleta ima koliko želite, baš kao tajni i misterija, dok energija i kemija stvorena među glumačkim timom daje seriji novu dimenziju te je razlikuje od sličnih TV kriminalističkih drama. Jako je zanimljivo vidjeti u ulozi briljantnog FBI agenta Novaka, Chrisa Notha, kojeg će ženski dio gledateljstva odmah prepoznati kao Mr. Biga iz „Seks i grad, dok će se zaljubljenici u krimiserije sjetiti još jedne njegove pamtljive TV role kao Mikea Logana iz „Zakon i red. Lijepu Leven Rambin zapamtili smo kao Glimmer iz „Igre gladi, a gledali smo je i u hvaljenoj seriji „True Crime, u drugoj sezoni. Ostatak istražitelja nije ništa neiskusniji, naprotiv. Tu je dobro poznati Danny Pino, kojeg su gledatelji RTL-a gledali u „Zaboravljenom slučaju, „CSI; NY i „Odstrelu. Andyja Mientusa znamo iz mjuzikla „Smash, dok se Tracie Thoms sjećamo iz još jednog glazbenog blockbustera, u režiji slavnog Chrisa Columbusa, „Rent.

Slike

OtetiOtetiOtetiOtetiOtetiOtetiOteti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.