SEZONA: 1

EPIZODA: 101

OPIS

Ogorčeni Marcus odlazi ispričati Tomi istinu o Heleni. I dok se Tomo, Marcus i Helena svađaju, potresena Maša bježi iz kuće. Tomo shvaća da nema Maše i odlazi kod Ranka, gdje se sukobi s njim i Helenom, koju smatra krivom za Mašin bijeg. Tomo od Pavića saznaje da bi Maša mogla biti u Pavićevom skrovištu u šumi.
Maša dolazi do skrovišta, gdje ju prestraši pas lutalica te ona bježi dalje, ostavljajući svoje stvari. I dok Helena i Tomo bezuspješno zazivaju Mašu, Maša zalazi sve dublje u šumu. No, spotiče se i pada.
Sonja ostaje u Tominoj kući, gdje joj dolazi Edita sa socijalnom radnicom. Sonja laže da su Maša i Tomo u večernjoj šetnji, a Edita saznaje da je Sonja trudna, što u njoj pobudi uspomene na njenu trudnoću s Damirom.
Rus dolazi kod Vlade i Emine po novac, no Vlado ga odbija. Uskoro im provalnici upadaju u kafić i kradu novac. Vlado ih pokuša zaustaviti, no oni ga svladaju.
Štef se umalo slomi pred Blažom; nedostaje mu njegova Dina. Blaž tješi Štefa.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.