SEZONA: 2

EPIZODA: 2 - Surviving with Animals

OPIS

Spektakularna serija veliča Zemljina prirodna čuda i otkriva dramatične i nevjerojatne živote ljudi...
Zemlja obiluje prelijepim prizorima i na svakom kontinentu postoje dojmljiva mjesta. No diljem svijeta ipak postoji skupina mjesta koja su u posve drugoj kategoriji. Neka su poznata, neka nisu, a mnoga od njih su veoma udaljena. To su prirodna čuda i najljepši krajolici našeg planeta. Everest, Grand Canyon i Viktorijini slapovi naizgled imaju malo toga zajedničkoga osim što, doslovno, oduzimaju dah. Ali imaju jednu zajedničku odliku - ta nevjerojatna čuda Zemlja je isklesala, usjekla ili oblikovala svojim nezamislivo snažnim silama.
Ova jedinstvena serija gledateljima omogućuje da dožive krajolike i užive se u nevjerovatne priče stanovnika koji su se prilagodili impresivnim predjelima i razvijali se s njima. Među njima su šerpe koji riskiraju život izrađujući staze kroz opasan led na Everestu, indonezijski ribari koji radeći s kitopsinama hvataju lovinu u Pacifičkom vatrenom prstenu i obitelji s Bornea koje se penju na više od 90 metara bez sigurnosnih mreža kako bi dosegle "blago" najveće špilje na svijetu.

Glumci
TRAJANJE: 54 min

Slike

Planet prirodnih čuda - Život na rubuPlanet prirodnih čuda - Život na rubuPlanet prirodnih čuda - Život na rubuPlanet prirodnih čuda - Život na rubuPlanet prirodnih čuda - Život na rubuPlanet prirodnih čuda - Život na rubuPlanet prirodnih čuda - Život na rubu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.