SEZONA: 1

EPIZODA: 90

OPIS

Emotivni Milan moli Štefa za malo vremena u svojoj kući i zove Vladu, koji shvaća da s ocem nešto nije u redu. Sonja namjerava pričati s ocem, no Maša ju moli da pjeva za nju na zabavi. Dok Sonja pjeva, skriveni Milan zadnji put gleda svoju voljenu obitelj i odlazi…
Sonja odluči naći oca. Odlazi na mjesto gdje je s njim provodila djetinjstvo i tamo nailazi na mučan i šokantan prizor - Milan je sebi oduzeo život objesivši se. Tomo dolazi pomoći Sonji te zovu policiju. Sonja prenosi mučne vijesti svojoj obitelji, koja je u šoku i nevjerici.
Ranko traži od Grgića da što prije uhapsi Milana. Međutim, kada sazna da policija ne može pronaći Milana, Ranko odluči uzeti stvari u svoje ruke i odlazi u vilu. Tamo ga napadne očajna i bijesna Jasna i on ostane šokiran činjenicom da je Milan mrtav. Ranko se prisjeća Snježane i Milana, dok Sonja i njena obitelj pokušavaju naći način kako se nositi sa tragičnom situacijom.
Hrvoje se oprašta s Brankom i odlazi iz Vrhovca.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.