SEZONA: 1

EPIZODA: 83

OPIS

Milan se osjeća sve gore što ne može pomoći kćeri. Sjeti se kako ju je tješio kada je bila djevojčica i govorio joj da ju nikad neće napustiti. Uzima pištolj i odluči ubiti Ranka. Na svadbi, konfrontira Ranka, no iskusno Rusovo oko primijeti pištolj i osujeti Milanove planove. Ranko naloži Rusu da čuva Milana, no Milan iskoristi trenutak, onesvijesti Rusa i kreće ostvariti svoj smrtonosni naum.
Branka je shvatila da Sonja može dati Tomi alibi i moli ju da mu pomogne. Sonja, iako u opasnosti, odlazi u pritvor, gdje ima emotivan susret s Tomom i daje iskaz. No, kad Tomo treba izaći van, Hrvoje mu kaže da je sudac koji mora potpisati otpust na Rankovoj svadbi. Tomo nokautira Hrvoja, bježi iz pritvora i upada u kafić upravo u trenutku kad odjekne hitac - Milan je upucao Sonju! Tomo ju uzima u naručje i ranjenu odnosi u bolnicu. Ranko ga pokuša spriječiti, ali Tomo ga onesvijesti. Skrhani Vlado i Jasna su uz njega.
Milan ostaje sam, uvjeren da je možda ubio vlastitu kćer. U obračunu s Rankom, prisloni njegov pištolj sebi na čelo.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.