SEZONA: 4

EPIZODA: 8

OPIS

Zoološkom vrtu Chester nužno je potomstvo zlatnih otrovnih žaba Pabla i Marije kako bi nastavili vrstu. No Pablo nije zainteresiran za Mariju i već dvije godine nije bilo punoglavaca. Dovode opakog El Loca u nadi da će suparnik potaknuti Pabla na parenje.
U nastambi čimpanzi u tijeku je borba za moć za ispražnjeni položaj dominantne ženke. Postarija Alice želi krunu, ali i novopridošla Vila želi okusiti moć. Ključan element Viline strategije je osvajanje naklonosti Dylana i drugih mužjaka.
Dikobrazi Roxie i Henning dobili su mladunca. Žive u neposrednoj blizini jedanaest merkata pa mladuncu katkad nije lako. Kad napokon prikupi hrabrost da se suoči sa skupinom, upusti se u neočekivanu pustolovinu.
Malajski tapiri se sele u novu nastambu. Za mladu Solo to je zastrašujuće iskustvo, no smiruje je iskusna majka Margery.

Slike

Tajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrtaTajni život zoološkoga vrta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.