poster

Lidijina kuhinja: Pečenje jela i kolača

Lidia's Kitchen (2013)


SEZONA: 3

EPIZODA: 13

OPIS

U pećnici Lidijine kuhinje peku se i slatka i slana jela. Za početak će spremiti hrskavo, proljetno jelo sa sirom i pečenim šparogama. Sljedeće je jelo jedno od omiljenih jela njezine obitelji - pečeni patlidžan s rajčicama uz dodatak sira, biljnih začina i s pečenim jajetom na vrhu. Na kraju je vrijeme za desert pa će pripremiti tortu od badema s komadićima čokolade koja se poslužuje s hrpicom šlaga.

Slike

Lidijina kuhinja: Pečenje jela i kolačaLidijina kuhinja: Pečenje jela i kolačaLidijina kuhinja: Pečenje jela i kolačaLidijina kuhinja: Pečenje jela i kolačaLidijina kuhinja: Pečenje jela i kolačaLidijina kuhinja: Pečenje jela i kolača

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
  • L'Entretien de l'intelligence économique

    image
  • Ništa lično

    image
    Sedmični dijaloški serijal u kojem ugošćavamo neke od najistaknutijih bosanskohercegovačkih proferosa, sportista, naučnika, predstavnika javnog i kulturnog...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.