SEZONA: 3

EPIZODA: 4

OPIS

U svakoj epizodi serijala domaćini Gregg Wallace i Cherry Healey te povjesničarka Ruth Goodman, koja otkriva kako su proizvodi kakve danas poznajemo dobili svoj izgled, istražuju kako se određena stvar izrađuje u tvornici. Pa tako Gregg i Cherry posjećuju tvornicu Kingsmill u zapadnom Bromwichu kako bi otkrili tajne proizvodnje kruha, Nestlé tvornicu u Yorku, a Thornton tvornicu u Derbyshireu kako bi naučili tajne spravljanja čokolade. Također dinamični trio odlazi u tvornicu Arla u Aylesburyju kako bi doznali tajne obrade mlijeka i proizvodnje sira te posjećuje Unilever vidjeti kako se pravi sladoled. Kelloggos tvornica u Manchesteru iduća je destinacija s ciljem da se otkriju tajne proizvodnje žitarica, posebno popularne Crunchy Nut Corn Flakes. Voditelji također odlaze u Weetabix tvornicu, Walkers tvornicu u Leicesteru kako doznali tajnu pravljena finog, prhkog čipsa, posebno onog s okusom sira i luka. Heinz tvornica u Wiganu novo je mjesto na kojem će Cherrry, Greg i Ruth doznati kako se spravlja popularni Heinzov grah u paradajzu, neizostavni dio svakog britanskog velikog doručka. Došlo je vrijeme da se Cherry, Greg i Ruth odmaknu od proizvodnje hrane pa tako odlaze u Brompton tvornicu u zapadnom Londonu kako bi naučili tajne izrade sklopivih bicikala. Odlaze i u Swizzels Matlow tvornicu u Derbyshireu kako bi naučili tajne pravljenja različite slatkiše. Gregg i Cherry posjećuju tvornicu New Balance u Cumbriji otkriti kako se izrađuje popularni brend tenisica.

Slike

Unutar tvorniceUnutar tvorniceUnutar tvorniceUnutar tvorniceUnutar tvorniceUnutar tvorniceUnutar tvorniceUnutar tvornice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.