SEZONA: 1

EPIZODA: 700

OPIS

Tarik se pojavljuje na romantičnoj večeri koju je Humejra pripremila za njega. On ima u planu iskoristiti ženinu slabost prema njemu kako bi se riješio Elif. S druge strane naređuje Vildan da učini sve kako bi Rejhan otišla iz kuće. Vildan odmah počinje smišljati plan kako bi ispunila zadani cilj. Šafak na sve načine nastoji pomoći Žulide. Predlaže joj da Emirhan bude njegov učenik.

Slike

ElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElif

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Doktor Martin (2004)

    image
    Britanska dramska serija s elementima komedije s Martinom Clunesom u glavnoj ulozi svojevrsni je spin-off komedije Spas za Grace iz 2000., nastala prema liku dr....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.