OPIS

Nicholas Borelli II (Noah Munck) živi nezanimljivo u dosadnom susjedstvu. Dok su mu roditelji na poslovnom putu, trebao je boraviti u kampu za mlade matematičare, no u posljednjem trenutku ta opcija propada pa odlazi ujaku Frankieju (Steve Schirripa). Iako u početku prigovara, Nickyju se počinje sviđati bakina kuhinja, a još zanimljivije mu postane kad počne upoznavati kvart i otkrivati čime se ujak bavi.
Komični obiteljski film s Nickelodeon TV kanala najnovijeg datuma, koji je inspiraciju pronašao u knjizi „Nicky Deuce: Welcome to the Family, zabavan je portret dječaka, koji upoznavanjem svog nepredvidljivog ujaka doživi upravo ono što mu je trebalo da izađe iz svoje čahure, otvori se prema svijetu i pronađe hrabrost za oprost i razumijevanje prema svojoj obitelji. U ovom smiješnom pogledu na mafijašku obitelj, glavnu ulogu je ponio Noah Munck, dok je u sporednoj tragično preminuli James Gandolfini, kojemu je ovo bila jedna od zadnjih rola.

Slike

Nicky DeuceNicky Deuce

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.