SEZONA: 1

EPIZODA: 68

OPIS

Štef Rankovim novcem kupuje od Milana kuću. Sonja se, baš kao i Dina, šokira kad shvati da je Štef kupac.
Edita dolazi kod Sonje tražiti dozvolu da priredi humanitarnu večeru za Jasnu, ali tamo ju Jasna zamijeni s Verom i podsjeti na gubitak djeteta i čitav njen promašen život. To je duboko potrese, a spoznaju da je beskorisna stara žena joj potvrdi Sonjino otkazivanje večere. Tješi ju Profesor.
Sonja se sprema na put s majkom i obitelj emotivno reagira na njen odlazak.
Rus potakne Ranka da pošalje Snježanu na put. Misleći da se radi o njihovom bračnom putovanju, Snježana se presretna pakira. U međuvremenu, Ranko nudi pomoć Sonji, no ona to odbija. Ranko ne odustaje i govori razočaranoj Snježani da neće ići s njom na put.
Tomo i Hrvoje saopće potresenoj Emini da je Snježana bila madam, a Hrvoje prizna Tomi da Ranku duguje novac. Tomo je ljut na Hrvoja, no Helena ga podsjeti da je on i dalje njegov prijatelj.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.