SEZONA: 1

EPIZODA: 64

OPIS

Tomo odlazi Sonji kako bi joj pružio podršku, ali se razočara kad shvati da je Ranko poslao liječnika koji će pregledati Jasnu. Liječnik obavijesti obitelj da postoji mogućnost operacije, ali je jako riskantna i skupa. Također im ponudi da sam izvrši operaciju. Obitelj je zatečena prijedlogom.
Snježana je pristala udati se za Ranka, ali je ogorčena kad shvati da on želi tajno vjenčanje. Ranko joj laže da su trenutno u opasnosti i da je on želi zaštititi. Snježana ne zna treba li mu vjerovati ili ne.
Tomo od Hrvoja dobiva potvrdu da je požar bio podmetnut, ali i da je stvar zataškana na višoj instanci te da je sve izostavljeno iz službenih izvještaja.
Helena pronalazi Tomin pištolj, posvađa se s Tomom oko njegovog sukobljavanja s Rankom, no Tomo je nepopustljiv. Helena je očajna i odlazi Ranku vratiti novac te prekinuti bilo kakvu povezanost s njim. No, uslijed Rankove manipulacije, ipak odustaje.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Bosch (2014)

    image
    Serija snimljena prema romanima Michaela Connellyja o detektivu Harryju Boschu, veteranu odjela za ubojstva losanđeleske policije. Radnja prati losanđeleskog...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.