SEZONA: 2

EPIZODA: 15

OPIS

Kandidati su dobili zadatak smršavjeti ukupno 40,7 kilograma, ali kako idu na vagu, sve je jasnije da će ta misija ostati neispunjena. Bune se i zbog toga što na vaganju nema Destri, koja bi ipak mogla doprinijeti ukupnom zbroju. Nakon tjedna u vojsci, za kandidate nema odmora. Štoviše, vraćaju se u kuću u kojoj nema namještaja, a ako ga žele vratiti, morat će ispuniti zadatke. Na opće iznenađenje trenera Sanje i Marija, kandidati su prvo poželjeli vratiti opremu za teretanu. Sa Sanjom će održati i malu radionicu pametnog i zdravog naručivanja hrane i dostave, a potom ih čeka i zadatak koji nosi vrijedne nagrade - nekom tortu, nekom imunitet, a nekom videopoziv.

Slike

Život na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.