Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 2.5/10
(2 glasova)

OPIS

Od zelenih brežuljaka Irske do pustinjskih visoravni Afrike te do londonskog Chelseaja, DIVLJI VRT romantična je avantura temeljena na nevjerojatnoj istinitoj priči o mladoj krajobraznoj dizajnerici odlučnoj očuvati divlju prirodu.
DIVLJI VRT romantična je pustolovna priča inspirirana stvarnim životom Mary Reynolds, mlade krajobrazne dizajnerice odlučne očuvati divlju prirodu. Nakon što je iznevjeri krvožedni svijet dublinskog visokog društva, Mary ostane gotovo bez nade i perspektive, ali sine joj jedna ideja koja bi mogla promijeniti zemlju. Ali kako bi se siromašna nepoznata djevojka usudila natjecati na Olimpijskim igrama vrtlarstva gdje joj je suparnik princ Charles? Prkoseći izgledima, Mary kreće na etiopsku odiseju da dovede jedinog čovjeka koji joj može pomoći. Kada čovjek s misijom da pustinja procvjeta susretne sudionicu u divljem natjecanju, plane strast dovoljno moćna da promijeni svijet.

Slike

Divlji vrtDivlji vrtDivlji vrtDivlji vrtDivlji vrtDivlji vrtDivlji vrtDivlji vrtDivlji vrtDivlji vrt

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.