poster

Žena na kraju svijeta: Tanzanija - ženski brakovi

Kobieta na krańcu świata (2009)

dokumentarni | Poljska

SEZONA: 8

EPIZODA: 4

OPIS

U tanzanijskom plemenu Kurya Martyna je naučila o tradiciji nyumba ntobhu, što znači "ženska kuća". To je stari običaj da žene ulaze u ženski par i jedna drugoj pomažu. Te veze nisu homoseksualne ni romantične. Temelje se na međusobnom dogovoru da stvore dom u okolnostima u kojima se muškarac više ne može brinuti za obitelj ili kad je praktično s drugom ženom podijeliti odgovornosti. One najbogatije mogu se udati čak i za više od jedne žene.

Slike

Žena na kraju svijeta: Tanzanija - ženski brakoviŽena na kraju svijeta: Tanzanija - ženski brakoviŽena na kraju svijeta: Tanzanija - ženski brakoviŽena na kraju svijeta: Tanzanija - ženski brakoviŽena na kraju svijeta: Tanzanija - ženski brakoviŽena na kraju svijeta: Tanzanija - ženski brakoviŽena na kraju svijeta: Tanzanija - ženski brakoviŽena na kraju svijeta: Tanzanija - ženski brakovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.