SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Daniel Bartlam

OPIS

Ova dokumentarna emisija u četiri nastavka istražuje šokantnu temu: djecu ubojice. Jo Frost, stručnjakinja za roditeljstvo, predstavlja slučajeve koji su zaprepastili naciju. Što je navelo tu djecu da počine ubojstvo? Jesu li neka djeca rođena zla?

Slike

Jo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicamaJo Frost o britanskoj djeci ubojicama

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.