SEZONA: 1

EPIZODA: 15

OPIS

„Zrcalna zavrzlama“: Wilhelmina ukrade kraljici Ozmi čarobno zrcalo i toliko se zaljubi u svoj odraz da se odrekne svih ostalih hobija. Što dulje gleda u zrcalo, njezin odraz sve više raste. Kad se Dorothy pokuša domoći zrcala, ono se razbije, razmnoži se i nastane Čudovišna zvijer odraza! Wilhelmina mora prekinuti nastajanje svojih odraza tako da učini dobro djelo. Zamoli Dorothy da joj pokaže put dobrote.
„Sve je mak-simalno dobro“: Uoči parade Dorothy i prijatelji shvate da nemaju dovoljno makova za karnevalska kola kraljice Ozme. Wilhelmina im prepusti dio svojih, ali ispostavi se da su to začarani uspavljujući makovi. Čim Dorothy zaspi, Wilhelmina joj namjerava ukrasti crvene cipelice. Zato Limeni i Strašilo moraju zatražiti pomoć Dobre vještice Glinde prije nego što Wilhelmina ukrade cipelice i cijeli Oz zaspi za sva vremena.

Slike

Dorothy i Čarobnjak iz OzaDorothy i Čarobnjak iz Oza

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.