SEZONA: 1

EPIZODA: 31

OPIS

Ranko prilazi unesrećenom Vladi i pokušava ga dozvati, ali Vlado ne daje znakove života. Hrvoje zove hitnu pomoć i Vladu odvoze u bolnicu. Ljekari se bore za njegov život. Ranko, skrivajući krivicu za Vladinu nesreću, govori Sonji kako je Vlado ukrao ključeve od auta. Sonja saznaje da je Vlado pretrpio tešku ozljedu glave i da postoji mogućnost da se ne probudi. Sonja je u šoku, ne zna kako pripremiti roditelje na moguću Vladinu smrt. Snježana čuje razgovor Ranka i Rusa i saznaje da je Ranko kriv za Vladinu nesreću.
Edita se simbolički oprašta od Damira paleći sve uspomene. Skida medaljon s njegovom slikom, koji igrom slučaja pronalazi profesor i shvata da je Editin tajanstveni ljubavnik Damir Vitez - Tomin otac. Edita se u početku brani lažima, što Profesora veoma razočara.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Silent Hunt (1971)

    image
    In German with English subtitles. Alexander Bukow is a cop who doesn't mind working at the edge of the law to get results. His straight-laced partner, Katrin...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.