SEZONA: 1

EPIZODA: 23

OPIS

Ranko napada Snježanu zato što je zatočila Milana. Snježana oslobađa Milana, koji je u strahu od Ranka. Zabrinuta Sonja nalazi Ranka, koji joj laže da je samo htio pomoći Milanu. Ranko se ne želi vratiti u bolnicu, što Sonja prihvata.
Blaž i Edita spavašavaju bolesnog Profesora i Edita ga odvodi kod sebe. Ona krišom naziva Profesorovog sina i shvati koliko ga ovaj mrzi.
Tomo provodi zabavan dan s Gogom i Mašom do trena kada ga nazove Helena. Tomo se otvara Gogi u vezi s Helenom, što ih još više zbližava. Sonja vidi Tomin i Gogin poljubac, što je rastuži.
Vlado konfrontira Milana oko rokovnika. Milan razuvjerava sina oko ikakvih kriminalnih radnji. Vlado to prenosi Emini koja moli Vladu da ide s njom, jer je našla prostitutku Saru. Milan doznaje za njihov plan. Emina saznaje da je Snježana trudna i suosjeća s njom. Snježana odlučuje priznati Ranku za trudnoću, ali ovaj je sprečava tražeći od nje da ode iz Vrhovca i njegovog života.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Bosch (2014)

    image
    Radnja prati losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt...
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.