SEZONA: 1

EPIZODA: 21

OPIS

Profesor se razbolio pokušavajući spasiti Editin antikni namještaj, te ostaje kod Edite koja se brine o njemu. Tomo i Sonja se na kiši posvađaju i ona bježi od njega. Ali, Tomo kreće za njom i strastveno je ljubi. Sonja ga ošamari i odlazi.
Snježana i Rus bezuspješno pokušavaju spasiti Ranka, kojeg naposljetku u bolnicu odvodi hitna pomoć. Doktorica Sonji i Snježani otkriva da je Ranko zadobio potres mozga i ne znaju kada će se probuditi. Milan misli da bi Rankova smrt mogla biti rješenje svih njegovih problema. Kada shvati da je izgubio svoj rokovnik, u panici kreće uništiti sve dokumente koji ga vežu s Rankom.
Tomo saznaje da je Ranko u bolnici, prisjeća se njihove zajedničke prošlosti i želi ga posjetiti. Ranko se probudi iz kome – dobro je, i Sonji pada kamen sa srca. Ranko je pita gdje je bila za vrijeme oluje?
Snježana laže Sonji da između nje i Ranka nikada nije bilo ništa više od prijateljstva. Potom, zbog stresa, pada u nesvijest i saznaje da je trudna.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Bosch (2014)

    image
    Serija snimljena prema romanima Michaela Connellyja o detektivu Harryju Boschu, veteranu odjela za ubojstva losanđeleske policije. Radnja prati losanđeleskog...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.