poster

WAGS LA: Party Crasher

WAGS (2015)

lifestyle | SAD

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

SEZONA: 3

EPIZODA: 7 - Party Crasher

OPIS

Jednosatne reality epizode ispunjene dramom pokazat će svijet najtraženijih sportaša iz kuta žena koje se nalaze pokraj njih. Tokom dvanaest epizoda pratite postavi koju čine: Sasha Gates, Barbie Blank, Autumn Ajirotutu, Nicole Williams, Natalie Halcro i Olivia Pierson, a u drugoj sezoni i novi likovi Sophia Pierson i Tia Shipman. Rivalstvo među ženama i djevojkama se pojačava i tenzije u grupama su sve učestalije.

Serija WAGS (o suprugama i djevojkama sportskih zvijezda) bavi se takmičarskim, brzim i glamuroznim životima lijepih i smjelih žena koje formiraju ekskluzivni klub za supruge i djevojke najtraženijih profesionalnih sportaša. Ove se žene bave najvećim pothvatom: privući i zadržati svoje muškarce. Ova hit serija na E! kanalu prati elitnu grupu bliskih prijateljica koje su spojene strogom hijerarhijom, nepisanim pravilima i obiljem drame, a one koje imaju burmu i muža su one sa najviše moći. Ove žene stalno osmišljavaju i taktiziraju kako zadržati svoje mjesto među WAGS, zbog luksuznoga životnoga stila koji dolazi sa tom ulogom, a sa druge strane pokušavaju se baviti svojim karijerama, što često obuhvaća manekenstvo, dizajn ili pisanje bloga. Kao i u sportu, svi žele osvojiti glavnu nagradu, a to je u ovom slučaju status supruge.

WAGS producira Machete Productions. Amber Mazzola i Lori Gordon su izvršni producenti.

Likovi:

Sasha Gates je kraljica WAG grupe, udata za zvijezdu američkog nogometa, Antonio Gates-a.

Autumn Ajirotutu je upoznala još na fakultetu Seyi Ajirotutu-a iz Philadelphia Eagles i oni su u braku te imaju dvoje djece.

Barbie Blank je postala slavna kao WWE rvačka diva “Kelly Kelly” i udata je za bivšeg NHL igrača, Sheldon Souray-a.

Nicole Williams je uspješna manekenka koja je već petu godinu djevojka Larry English-a, igrača američkog nogometa iz kluba Tampa Bay Buccaneers.

Natalie Halcro i Olivia Pierson su rođake i najbolje drugarice koje imaju ogromnu bazu pratiltelja na Instagramu te su zajedno pokrenule modni blog. Natalie je povremeno u vezi a povremeno raskida sa igračem američkog nogometa Shaun Phillips-om, a Olivia je u vezi sa igračem Jacksonville Jaguars, Marcedes Lewis-om.

Tia Shipman je elitni model agencije Ford čiji su klijenti brojni brandovi i modne kuće. Ona je također uspješna i u industriji zabave, pojavila se u televizijskim serijama CBS-a The Bold & Beautiful, FOX-a Grandfathered i ABC-a Ugly Betty, kao i u mnogobrojnim reklamama. Nju povezuju sa igračima Denver Nuggets i Indianapolis Colts.

Sophia Pierson je stilistica i glumica, a njezina je sestra već dio serije, Olivia Pierson, dok je njena rođaka također u seriji, Natalie Halcro. Sophia se povezuje sa igračem iz Tampa Bay Lightning.

Slike

WAGS LAWAGS LA

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.