SEZONA: 7

EPIZODA: 5 - Peter Tobin

OPIS

Peter Tobin jedan je od najozloglašenijih serijskih ubojica u Britaniji. Od 1991. do 2006. godine silovao je i ubio tri djevojke: Dinah McNicol, Vicky Hamilton i Angeliku Kluk. No i prije tih strašnih ubojstava bio je nasilnik.

Slike

Zločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli Britaniju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.