SEZONA: 1

EPIZODA: 17

OPIS

Na večeri s Tomom i Gogom, Ranko demonstrira svoju dominaciju. Kada shvati da je košulja za koju mu je Sonja rekla da je Vladina, zapravo Tomina, potpuno zamrači i konfrontira Sonju, koja priznaje istinu. Bijesni Ranko traži Tomu kod Edite i preplaši Mašu. Edita i Branka odluče Rankov posjet prešutjeti Tomi.
Sonja ugleda Tomu i Gogu u strastvenom poljupcu. Ipak, Tomo objasni Gogi da trenutno nije za veze. Goga je razočarana, ali ipak ga zamoli za pomoć oko selidbe. Naime, Gogi su isključili struju pa ona i Branka zaključe da je najbolje da postanu cimerice. Nakon noćne smjene, Tomo ipak sazna za Rankov posjet te se odlazi obračunati s njim.
Edita i Profesor se zbližavaju pri čuvanju Maše. Edita sazna da je Profesor bivši alkoholičar i da ga je obitelj napustila, no ne osuđuje ga.
Ranko provede noć sa Snježanom. Drugo jutro, Dina i Štef vide Snježanu pred poljubac s Rankom. Dinu muči što reći Sonji, no Štef joj zabranjuje da ikom išta govori! Uvjerava ju da je u pitanju samo poslovan odnos.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.