SEZONA: 1

EPIZODA: 5

OPIS

Predivna Julia Stiles našla se u jednoj od najboljih uloga koje do sada tumačila. Radnja se događa na Azurnoj obali, a krajolici koje imate prilike vidjeti na ekranu u potpunosti vas opčinjavaju svojom ljepotom.
Tek udana Georgina (Julia Stiles) kolekcionar je umjetnina, a njen suprug Constantine Clios (Anthony La Paglia) milijunaš koji nastrada u ekspoloziji jahte na dan kada Georgina naručuje jednu od skupih umjetnina, ne sumnjajući da išta u njenom životu može krenuti po zlu. Kada Georgina šokirana ovim događajem krene u rasvjetljavanje misterije, saznaje da je njen suprug vodio potpuno drugačiji život i da je umiješan u tajne poslove i svijet podzemlja o kome ne samo da ona ništa nije znala, već nije ni naslućivala da je tako nešto dio njihovih života. Ubrzo, dio priče postaje i anti-heroj iz svjetski popularne Game of Thrones, Ramsay Bolton to jest Wan Rheon, koji tumači ulogu Constantinovog sina iz prvog braka.

Slike

RivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijera

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.