SEZONA: 1

EPIZODA: 641

OPIS

Melek je zbunjena i ne zna što reći na Nerminine teške optužbe. Nitko ne sumnja na Lejlu koja je dvoličnom igrom ostvarila svoj plan. Nermin cijelom susjedstvu ispriča kako je Melek kradljivica. Počinje ogovaranje i izbjegavanje. Jusuf pokazuje Selimu vijest o Fikretovoj firimi koja će ulagati u poljoprivredu te ga uvjerava da nazove Fikreta i razgovara o mogućem angažmanu u firmi. Selim dobija poziv na razgovor te s nestrpljenjem očekuje odlazak u firmu. Međutim na ulazu u firmu Selimu pozli i onesvijesti se.

Slike

ElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElif

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
  • Moderna obitelj (2009)

    image
    MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.