SEZONA: 2

EPIZODA: 1

OPIS

Serija Sigurna kuća stiže na male ekrane s novom glumačkom postavom i novom pričom. Glavnu ulogu u novoj sezoni serije preuzeo je međunarodno priznati britanski glumac Stephen Moyer koji glumi karizmatičnog, ali impulzivnog bivšeg policajca Toma Brooka koji vodi policijsku sigurnu kuću. To divlje i predivno utočiste nalazi se na neukroćenoj obali Angleseya. Stephenu će se pridružiti glumica Zoë Tapper kao njegova partnerica Sam.
Tomov i Samin život okrenut će se naglavačke nakon što čuju vijesti o šokantnom zločinu. Tom je u prošlosti istraživao niz otmica koje je počinio napadač poznat pod imenom "The Crow" koji je otimao žene pred očima njihovih bespomoćnih supruga. Nakon što je čuo za zločin koji je nevjerojatno sličan tom slučaju, Tom odlazi na mjesto zločina te policiji otkriva da vjeruje kako je "The Crow" ponovno aktivan.
Tom (Stephen Moyer) i Sam (Zoe Tapper) uživaju u prirodi oko svojeg doma na obali. Ti su prizori suprotstavljeni napetoj i strašnoj otmici Julie Delaney (Lynsey McLaren) iz njezina doma u Liverpoolu. Nakon što je čuo vijesti o otmici, Tom je pohitao na mjesto zločina. Inspektor Vedder (Gary Cargill) nije ga baš toplo dočekao pa Tom odlazi višoj inspektorici Jane Burr (Sunetra Sarker) kako bi je pokušao uvjeriti da se zloglasni ubojica zvan "The Crow" vratio te da je partner otete žene u opasnosti. Jane mu ne vjeruje - "The Crow" je u zatvoru kamo ga je Tom smjestio još 2008. No Tom vjeruje kako je čovjek koji je u zatvoru - James Griffin (Stephen Lord) - samo jedan od njegovih sljedbenika te da je pravi počinitelj još na slobodi. No shvatit će da Tom govori istinu nakon što Julie iskoriste kao mamac kako bi Johna namamili na zabačenu lokaciju. Julienu kći Dani (Sacha Parkinson) i partnera Johna Channinga (Ashley Walters) sele u Tomovu i Saminu sigurnu kuću. Za to se vrijeme Liam Duke (Joel MacCormack) vraća kući iz Manchestera. Njegov otac Simon (Jason Watkins) zabrinut je zbog činjenice da se vratio baš sada i zbog Liamova nestabilnog ponašanja.

Slike

Sigurna kućaSigurna kućaSigurna kućaSigurna kućaSigurna kućaSigurna kućaSigurna kuća

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.