SEZONA: 5

EPIZODA: 1 - Abby

OPIS

Obiteljska kriza Raya je emocionalno iscrpila i sada je ranjiviji nego ikad. Vrhunski stručnjak za izvlačenje slavnih i moćnih iz problema nalazi se u dosad nepoznatoj situaciji i uskoro će otkriti da nije moguće baš sve kontrolirati.
Jon Voight je 2014. dobio Zlatni globus za najbolju sporednu mušku ulogu, Hank Azaria je 2017. osvojio nagradu Emmy za najbolju gostujuću ulogu, serija je osvojila još tri nagrade, 5 nominacija za Zlatni globus te još 37 drugih nominacija.
Nakon što obiteljska tragedija izazove barsku tučnjavu, Rayu sud naloži psihoterapiju radi kontrole bijesa. Mikey, Bunchy i Daryll pripremaju se za Terryjevo i Maureenino vjenčanje. Bridget u New Yorku potraži tajanstvenoga znanca. I Conor je prvi put otišao od kuće i privikava se na vojnu akademiju. U Rayev život ulazi Samantha Winslow, moćna nova poslodavka.

Slike

Ray DonovanRay DonovanRay DonovanRay DonovanRay DonovanRay DonovanRay Donovan

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bosch (2014)

    image
    Radnja prati losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt...
  • Silent Hunt (1971)

    image
    In German with English subtitles. Alexander Bukow is a cop who doesn't mind working at the edge of the law to get results. His straight-laced partner, Katrin...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Dijagnoza ubojstvo (1993)

    image
    Dr. Mark Sloan (Dick Van Dyke) doktor je na odjelu interne medicine središnje bolnice u Los Angelesu, a također i specijalist u rješavanju ubojstava. U istragama...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.