Ocjena: 8.1/10
Ocjena korisnika: 9.8/10
(4 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - Faithful

OPIS

Serija prati ženu prisiljenu živjeti kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Gileadu, nekad poznatom kao Sjedinjene Države, gdje ženska prava u osnovi ne postoje.
Adaptacija klasičnog romana Margaret Atwood, „Sluškinjina priča“ govori o životu u distopiji Gileada, totalitarnog društva u nekadašnjim Sjedinjenim Američkim Državama. Suočeni s ekološkom katastrofom i oštrim padom nataliteta, Gileadom vlada izopačeni fundamentalizam u svom militariziranom „povratku tradicionalnim vrijednostima”. Kao jedna od rijetkih preostalih plodnih žena, Offred (Elisabeth Moss) sluškinja je u Zapovjednikovu kućanstvu, jedna iz kaste žena prisiljenih na seksualno ropstvo u posljednjem očajničkom pokušaju da se svijet ponovno napuči. U tom zastrašujućem društvu Offred mora manevrirati između Zapovjednika, njihovih okrutnih žena, kućnih marthi i svojih kolegica sluškinja – gdje svatko može biti špijun za Gilead – a sve to s jednim ciljem da preživi i pronađe kćer koju su joj oduzeli.

Slike

Sluškinjina pričaSluškinjina pričaSluškinjina pričaSluškinjina pričaSluškinjina pričaSluškinjina pričaSluškinjina pričaSluškinjina pričaSluškinjina pričaSluškinjina priča

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.