Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

OPIS

Emisija "Zločini koji su potresli Britaniju" otkriva nam najveće poznate skandale i prepričava priče o najvećim zločinima u povijesti iz perspektive onih koji su se našli u središtu tragedija.
Zločini koji su potresli Britaniju koja je ušla u svoju sedmu sezonu. Svaka od njih sastoji se od šest epizoda od kojih svaka pokazuje brutalan zločin.
Ekipa je razradila različite stvarne slučajeve – od masovnih ubojstava, krađa, osveta i prevara koje su potresale britansku javnost li i širu publiku. Publika tako, u dosadašnjih 39 snimljenih epizodama priliku vidjeti najtraženije osobe s Interpolovih tjeralica ali i kako funkcionira britanski obrambeni sustav.
Ulogu naratora preuzeo je Tom Roberts koji je svoj zanat istesao u brojnim britanskim TV serijama.

Slike

Zločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli BritanijuZločini koji su potresli Britaniju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.