SEZONA: 4

EPIZODA: 17 - Requiem

OPIS

Sjećanja na prošlost Reda dovedu u opasan sukob s neprijateljem koji je čvrsto naumio razoriti njegov zločinački imperij.
G. Kaplan zbraja sva trupla koja je očistila za Reda s ciljem da ga uništi. U prisjećanjima na zbivanja od 60-ih pa do 80-ih godina 20. stoljeća doznajemo da je mladu g. Kaplan, odnosno Kathryn Nemec, Lizina majka Katarina Rostova zaposlila da čuva Liz. Kate otkrije da je Katarina u vezi s Redom i da ovaj misli da je Liz njegovo dijete. Nakon što je izbio požar, Katarina je morala pobjeći, a Kate je uputila da Liz ostavi Samu. Kate je svoj trag zamela u Teksasu gdje se zaljubila u Annie Kaplan, zaposlenu u agenciji za polaganje jamčevina. No bijesni klijent ubije Annie i nastrijeli Kate koja preživi, ali u lubanju joj ugrade metalnu pločicu. Nakon što se oporavi, Red je angažira da bude njegov čistač i pomogne mu štititi Liz. Radnja se vraća u sadašnjost, a Reddington poziva g. Kaplana na sastanak. Ona odbije i zavjetuje se da će mu se osvetiti i uništiti ga.

Slike

Crna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna lista

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.