SEZONA: 1

EPIZODA: 526

OPIS

Selim čak ni nakon Zejnepina otvorena govora o njenom povratku ne gubi nadu da će pridobiti njeno srce. Najnoviji slučaj sa Hakijem tjera Jusufa da što prije učini nešto da ga spasi iz zlobnih ruku njegova oca. Orhanovi savjeti čine da u tome i uspije. Vejsel svojim nespretnim postupcima dovodi Erkuta do Umita, što rezultira njihovom otmicom. Shvatajući da je njegov otac u pravu, Murat odlazi da vrati uzeti novac od lihvara. Međutim, Ajla nema namjeru da izgubi svoj jedini adut. Unajmljuje ljude da opljačkaju Murata.

Slike

ElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElif

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Moderna obitelj (2009)

    image
    MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.