SEZONA: 6

EPIZODA: 2 - Superposition

OPIS

Scott McCall bio je samo još jedan klinac u srednjoj školi sve dok ga nije ugrizao vukodlak. Ubrzo i sam postaje vukodlak - jači, brži, popularniji. Scott se zaljubljuje u novu djevojku u gradu, Allison, čiji je otac pokušao uloviti i ubiti Scotta. Scott sada mora pokušati uravnotežiti svoje moći sa običnim životom i shvatiti kako kontrolirati svoj bijes.
“Mladi vukodlak” je nastao na predlošku istoimene hit komediji 1985. u kojoj je glavnu ulogu igrao slavni Michael J. Fox, ali je scenaristički krenuo svojim putem. I dok je igrani film iz 80tih sportska komedija serijal je drama koja obiluje crnim humorom i tamnijim tonovima. Sami producenti priznaju da su najviše bili pod utjecajem jednog drugog hita – “Buffy, ubojica vampira”. Ipak, jednu stvar djele sa slavnim prethodnikom, a to je iznimna popularnost među tinejdžerskom publikom.

TRAJANJE: 42 min

Slike

Mladi vukodlakMladi vukodlakMladi vukodlakMladi vukodlakMladi vukodlakMladi vukodlakMladi vukodlak

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.