SEZONA: 1

EPIZODA: 7 - JULIE

OPIS

Izvršni su producenti serije „Na tuđem kauču Judd Apatow i Pete Holmes, a ona je djelomično nadahnuta Holmesovim osobnim iskustvima u stand-up komedije. Radnja prati nadobudnoga komičara Petea (Holmes) koji otkrije da ga supruga Jessica (Lauren Lapkus) vara, što ga prisiljava da se preseli u New York kako bi slijedio svoj san da postane komičar. Našavši se u gradu koji nije za one slabog srca, dosad neiskusni Pete nauči neke teške lekcije o životu i komediji nailazeći na sve vrste stand-up talenata na putu, od ciničnog gurua Artieja Langea, pretjeranog provokatora T. J.-a Millera, do dobronamjerne motivatorice Sare Silverman i još mnogih drugih. Dok pokušava spojiti kraj s krajem spavajući na tuđim kaučima (otuda i naslov serije), Pete pronalazi dobrotu na nevjerojatnim mjestima, razvijajući se u nekoga tko prihvaća životni kaos. Ljubavno pismo stand-up komediji, „Na tuđem kauču serija je o otkrivanju humora, ljepote i milosti u ludoj razbojničkoj jazbini njujorške komičarske scene.

EP. 7
Peteovo ushićenje novim nastupom na „The Rachael Ray Showu kao komičara koji zagrijava publiku prekida neočekivani posjet Leifove supruge koja ga odvlači natrag u kaos njegova razlaza s Jess.

Slike

Na tuđem kaučuNa tuđem kaučuNa tuđem kaučuNa tuđem kaučuNa tuđem kaučuNa tuđem kaučuNa tuđem kauču

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.