SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Heston Blumenthal stvorio je dosad neviđen kulinarski svijet protkan čarolijom. Svojim restoranima i kreativnim projektima nametnuo je novu razinu kulinarske izvrsnosti i uveo sasvim inovativne pristupe hrani. No Heston će svoj svijet staviti pred nevjerojatan izazov. Svoj ponos i diku, svoj glavni restoran The Fat Duck preselit će zajedno s osobljem i opremom u 17.000 kilometara udaljen Melbourne u Australiji. Ondje, u sasvim nepoznatoj zemlji, pokušat će ne samo otvoriti, nego i uspješno voditi svoju ugostiteljsku aktivnost punih sedam mjeseci.
Nijedan restoran s tri Michelinove zvjezdice nije se dosad odvažio na takav pothvat i nitko ne zna hoće li uopće uspjeti. Ova dokumentarna serija godinu dana je pratila tu iznimnu pustolovinu.
Odabrala: Mira Vočinkić

Slike

Hestonov svijetHestonov svijetHestonov svijetHestonov svijetHestonov svijetHestonov svijetHestonov svijetHestonov svijetHestonov svijetHestonov svijetHestonov svijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.