poster

Spužva Bob Skockani

Spongebob Squarepants (1999)

animirani, dječji, komedija, fantazija | SAD, Španija, Južna Koreja, Sjeverna Koreja, Kanada, UK

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 5

EPIZODA: 13

OPIS

Pratite pustolovine najsimpatičnije morske spužve na svijetu i njegova kompanjona morske zvijezde! Iako imaju najbolje namjere, Spužva Bob i Patrik uvijek izazivaju nevolje… I salve smijeha!
Tko živi u ananasu na dnu mora? Spužva Bob Skockani! Spužva Bob Skockani je vesela žuta spužva koja gotovo uvijek upada u nevolje. Njegove dobre namjere neizbježno će uvući u neželjene probleme i njegove prijatelje: Patrika Zvijezdu, Lunu i mrzovoljnog susjeda Kalamarka. Zbog svoje iskrenosti i optimizma svaku situaciju gleda s pozitivne strane. Zaposlen je kao kuhar u restoranu Rakova poslastica, a u slobodno vrijeme s Patrikom lovi meduze. U podzemnom svijetu Spužva Boba u Bikini dolini nema mjesta za dosadne trenutke!

Slike

Spužva Bob SkockaniSpužva Bob SkockaniSpužva Bob SkockaniSpužva Bob SkockaniSpužva Bob Skockani 03Spužva Bob Skockani 04Spužva Bob Skockani 05

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.