OPIS

Sofija Silvia (Silvia Potočki Smiljanić) mlada je fotografkinja rođena u Puli. S osamnaest godina odlazi u Prag gdje diplomira na Odjelu za umjetničku fotografiju pri FAMU - Akademiji izvedbenih umjetnosti, Visokoj školi za film i televiziju. Danas živi i radi u Puli, a u svojim radovima, od onih nastalih tehnikom camere obscure do fotografija povezanih u nizove, Sofija Silvia propituje protok vremena, promjene perspektive i otuđenost pogleda.

Slike

Fotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija SilvijaFotografija u Hrvatskoj: Sofija Silvija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.