SEZONA: 10

EPIZODA: 12

OPIS

Pronađena je žena koja je umrla od prostrijelne rane. Pronašao ju je paraplegičar kojeg don Matteo dobro poznaje. Dok traje istraga, Cecchini prijavi Margheritinu (Sara Zanier) zbirku bajki na natječaj i ondje njezine bajke pobijede. Margherita je presretna, no boji se reći Gualtieru kako se doista osjeća. Tommasi je potiče da to ipak učini.

Slike

Don MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon Matteo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Thundermani (2013)

    image
    Slijedite par blizanaca superheroja, Phoebe i Maxa Thundermana sa suprotnim osobnostima koji moraju pronaći put kroz školu, prijatelje i obitelj nevjerojatnih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.