SEZONA: 10

EPIZODA: 1 - KRIVNJA

OPIS

Serija "Don Matteo" govori o obitelji, zapravo o veoma velikoj obitelji. S brojem sezona ove popularne talijanske serije rastao je i broj članova ove televizijske obitelji. Uz don Mattea, tu su karabinjeri Cecchini, Tommasi i Severino, u župnom dvoru Natalina i Pippo, a odnedavno i mlada samohrana majka Laura, pa njezina kći Ester, mladi Tomas i mnogi drugi.
Kao i u svakoj velikoj obitelji, veselja i zadovoljstva prate problemi, sukobi i boli koje treba ublažiti i razriješiti. No više od svega tu ima neočekivanih situacija...
Don Matteo to vrlo dobro zna i njemu se svi obraćaju.
Zašto on to najbolje zna?
Nova sezona serije "Don Matteo" puna je neočekivanih i novih situacija koje donose nova imena: Alberto, Daniele, Sabrina, Margherita, Gualtiero...
No, idemo po redu.
Sad već redovito svira ista pozadinska glazba: vječno prepucavanje između Laure i Tomasa. Oboje govore da ne podnose ono drugo, no očito je da se jako, jako sviđaju jedno drugome. Ipak, proteći će još dosta vremena prije nego što to priznaju. U međuvremenu... život teče, a oni upoznaju nove ljude...
Laura upoznaje Alberta, pametnog mladog učitelja matematike koji joj se udvara. A Tomas upoznaje Sabrinu.
Mlada Sabrina je u zatvoru. Don Matteo ju je prvi upoznao i obećao joj pomoć. On predloži da svoje dnevne izlaske iskoristi kako bi radila na uzletištu gdje radi i Tomas.
A tko je uopće ta Sabrina? Vrlo mlada žena sa strašnom ranom na duši. U zatvoru je zbog pokušaja ubojstva svoje majke. Ta je optužba obilježila njezin život i zbog toga se cijela njezina obitelj okrenula od nje, možda i zauvijek. Sabrina je tvrdoglavo izgradila zid oko sebe koji svojim strpljivim pogledom samo don Matteo može polagano, ciglu po ciglu, rastavljati.
A što je s Tommasijem? Zadnji put kad smo ga vidjeli nije znao koga odabrati, Biancu ili Liu, no sad njegovo srce kuca samo za jednu - Liu.
Kad se Lia vratila iz Rima u svojoj policijskoj odori, ljepša nego ikad, zaslijepila je Tommasija. Njih je dvoje predugo čekalo, a sad mogu i moraju ostvariti svoje snove da budu zajedno. Samo da još nema Lijinog dečka Danielea, impulzivnog i entuzijastičnog umjetnika koji se trudi nagovoriti Liu da ostavi posao i preseli se u Miami.
Tommasi se suočava i s novim prilikama na poslu. Novi državni odvjetnik Gualtiero Ferri mrzi ga i tvrdi da je Tommasi došao na svoju poziciju po vezi. Ne moramo ni reći da su njih dvojica u stalnim sukobima. Jedina dobra strana novog državnog odvjetnika je njegova djevojka Margherita, s kojom se Tommasi jako zbližava. Možda i malo previše!
Nova deseta sezona serije "Don Matteo" odvija se u ozračju zločina, misterija, suza i smijeha, ljubavi i sreće i obećava nove emocije vjernim gledateljima.
Dok karabinjeri istražuju napad na ženu, don Matteo se susreće s Tomasovom tetom Celeste (Belen Rodriguez) i pritom shvaća da ona ima neke veze s istragom. U međuvremenu narednik Cecchini nastoji dogovoriti kapetanu Tommasiju spoj s Martininom učiteljicom Marisom. No stvari se zakompliciraju kad se Lia vrati u Spoleto.
U župnom dvoru Tomas ne nalazi hrabrosti da kaže Lauri što osjeća prema njoj, a dok se on tako premišlja, Laura na sveučilištu upoznaje mladog profesora po imenu Alberto Torre...
Laura Glavan (Laura)

Slike

Don MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon Matteo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.