SEZONA: 4

EPIZODA: 1

OPIS

Dolomiti, kristalno čiste vode jezera Braies, smaragdno zelene livade, plavetno nebo i zasniježeni planinski vrhunci... A dolje u dnu doline žive čuvari te očaravajuće prirode, šumski rendžeri.
U San Candidu živi malena zajednica šumskih rendžera koja je odnedavno dobila novog šefa, Francesca, umjesto Pietra. On je, kako smo vidjeli u prethodnoj sezoni, krenuo u humanitarnu misiju u Nepal. Francesco je na sve spreman i nikad se ne povlači. Otvoren s osmijehom iako je zapravo šutljiv i rezerviran, gotovo misteriozan. Malo-pomalo otkrivamo i njegovu prošlost kada je bio vojni specijalac, uvježban za sve moguće opasne misije. No zašto je zatražio premještaj u premirni San Candido? Možda on od nečega bježi. Istina je da Francesco nije uspio zaštititi jedini život koji mu je bio najvažniji, život svog sina Marca koji je poginuo sa sedam godina. Francescov brak s Livijom nije opstao, njegova je žena jednog dana nestala bez traga i zato je Francesco odlučio promijeniti život. I pobjeći od svijeta.
Možda su ga upravo njegova priča, osjećaj krivnje i patnja koju je morao proživjeti i koju još nosi u srcu osposobile za duboku humanost i izazove koje će donijeti ovaj posao.
Dok istražuje slučaj nestanka Eleonore Sartori i napada na Annu Hofer, mladu nasljednicu najutjecajnije obitelji tog kraja, koje je obje napao manijak lica skrivena pod maskom Krampusa, Francesco stiže do zajednice osoba koje žive izoliranim životom, daleko od nastanjenog kraja. Zajednicu vodi tajanstveni Albert Kroess, Učitelj, duhovni vođa koji, čini se, zna pročitati ljudska srca. I upravo tamo naš rendžer otkrije poznato lice: svoju ženu Liviju, koja je u sklopu ove zajednice pronašla snagu da prevlada smrt svoga sina i zaboravi Francesca, kojeg smatra odgovornim.
U San Candido stiže mlada etologinja Emma, Pierova priateljica, koja se preselila u Južni Tirol kako bi izbliza proučavala vukove i šef će joj biti upravo Francesco. No kako to da se Emma, koja je dosad samo bila na sveučilištu, na sigurnome, zabijena među knjige, odjednom odlučila preseliti u planine, kako bi svoje dane provodila u šumama, među vukovima? U život novog šefa rendžera upada i Zoe Sartori, adolescentica koja je sestra nestale djevojke i koja ju je pod svaku cijenu odlučila pronaći. Nakon prvog susreta Zoe će u Francescu vidjeti nadu, a sve će više učvršćivati odnos s Martinom, novim mladim rendžerom u postaji San Candido...
Vincenzo se, naprotiv, ne provodi baš najbolje. Riječi Evine majke, koja je predvidjela da život u planinama njezinoj kćeri neće biti dovoljan, obistinile su se. Eva ne uspijeva voditi pansion koji je otvorila zajedno s Vincenzom, a i njezina karijera manekenke stigla je do svoga kraja. No, stvari se promijene kad je slavni rapper Fedez počne proganjati u stilu papparazza. Ali što će se dogoditi kad lažna vijest probudi Evinu karijeru? Fedezov menadžer predloži Evi ugovor na nekoliko mjeseci prema kojemu bi tom reperu glumila djevojku. Evi je potreban novac za pansion, a treba i ponovni uzlet svoje manekenske karijere. A Vincenzo? Potom je tu i Tommaso, koji se nadao da će postati novi zapovjednik šumskih rendžera, no osujetio ga je Francescov iznenadni dolazak. On unatoč svemu nastoji imati obitelj s Natashom i malenim Evgenijem kojemu su već četiri godine. Ali pojavio se Evgenijev otac za kojeg je Natasha mislila da je mrtav. Tommaso se prepušta zavođenju Anne Hofer, djevojke koju je s Francescom spasio, a koja ga potom potraži da bi mu zahvalila...
Hoće li Francesco uspjeti zacijeliti svoje rane? Hoće li i dalje biti okrenut prošlosti, hoće li pokušati popraviti svoj odnos s Livijom? Ili će se okrenuti budućnosti, nadi novog života zajedno s Emmom?
Hoće li Eva i Vincenzo uspjeti spasiti svoju ljubav?
Hoće li ljubav koja veže Tommasa i Natashu biti dovoljno jaka da prevladaju sva iskušenja?
U San Candido stiže novi šef šumskih rendžera Francesco Neri, kao i mlada etologinja Emma, koja je došla baviti se projektom vraćanja vukova u prirodu. Vincenzo i Eva su postali par, a ona s mukom nastoji pokrenuti svoj biznis s pensionom ... Ali dolazak jedne zvijezde u San Candido, koja je stigla baš zbog Eve, promijenit će sve odnose... Policija i šumska patrola uzbunjeni su zbog nestanka dviju djevojaka, od kojih jednu nađu na polju vezanu i s maskom Krampusa na licu...

Slike

Korak do nebaKorak do nebaKorak do nebaKorak do nebaKorak do nebaKorak do nebaKorak do neba

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.