SEZONA: 1

EPIZODA: 49

OPIS

Oni nemaju dolare, ali imaju bogatog ujaka koji upravo dolazi iz Amerike...Na njegovim dragim sugrađanima je samo da budu maštoviti i smisle najoriginalnije spletke kako da se okoriste o nesretnog Gorčila, ne slutivši pri tom da ga je gorka muka od besparice natjerala na povratak rodnoj grudi.
Širi sinopsis donosimo u nastavku teksta:

Nenadu Neši Ljutiću, vlasniku kafane "Lovačka priča" negdje u unutrašnjosti Srbije javlja se ujak Gorčilo iz Amerike, koji najavljuje svoj povratak u Srbiju sa željom da posljednje godine života provede na svom ognjištu. Neša, njegova supruga Živana, brat Peša i otac Aleksandar počinju da prave planove šta će učiniti s dolarima koje će bogati ujak donijeti sa sobom. Uskoro cijela varoš saznaje za ujaka pa svi smišljaju način kako bi se okoristili o bogatog sugrađanina, uključujući i lokalnog mafijaša Guštera, korumpiranog predsjednika opštine, novopečenu bogatašicu Elizabetu i druge ... Ono što niko od njih ne sluti jeste da je Gorčilo bankrotirao i da se u Srbiju vraća bez dinara.

Istovremeno, mladi opštinski službenik odlučuje da raskrinka predsjednika i njegove mutne poslove, a drugi tok serije prati njegovu ljubavnu romansu sa mladom sekretaricom Marinom.

Slike

Stižu dolariStižu dolariStižu dolariStižu dolariStižu dolariStižu dolariStižu dolariStižu dolariStižu dolari

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.