SEZONA: 1

EPIZODA: 428

OPIS

Arzu je uz Erkutovu pomoć došla do dokaza putem kojeg može ucjenjivati Serdara. Serdar se stoga trudi da kontroliše Arzu makar pred Gondžom. No, Gondža nikako ne može podnijeti Arzuino prisustvo u svojoj kući. Arzu je potresena nakon što vidi sobu koju je Serdar pripremio za Tugče. Melek napokon priznaje Selimu da je Arzu izašla iz bolnice i da je to saznala nakon što joj je ova došla do posla.

Slike

ElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElif

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.