SEZONA: 2

EPIZODA: 1

OPIS

Gledamo nove nastavke pionirske dokumentarne serije snimljene u Chesteru, najpopularnijem britanskom zoološkom vrtu.
Od teškog poroda mladunca zebre do parenja slonova i preseljenju pitona, serija nam pripovijeda o nevjerojatnoj svakodnevnici u životu 20.000 rijetkih i ugroženih životinja u Chesteru.
S pomoću mikrokamera koje snimaju ponašanje životinja iz njihove perspektive serija nas približava životinjama kao nikad dosad. 88 česterskih timaritelja otkriva nam prisne odnose koje su izgradili sa životinjama za koje se godinama brinu.
Mnoge životinjske vrste u zoou ugrožene su. Vidjet ćemo na koje načine nastoje potaknuti na razmnožavanje nekih od najrjeđih životinja na svijetu, od istočnih crnih nosoroga do sumatranskih tigrova. Svjedočit ćemo porodu krivozube svinje, zbližavanju ljenjivaca, parenju azijskih lavova i teritorijalnom ponašanju orangutana.
Grevyjeve zebre Florence i Nadine uskoro će se oždrijebiti. No nemoguće je predvidjeti točan dan pa timaritelji moraju budno paziti na obje.
I druge životinje nastoje dobiti pomladak. Iblis je azijski lav, jedna od najrjeđih životinja na svijetu. Čini se da njegova družica Kumari više nije zainteresirana za njega. Nakon što su timaritelji ustanovili da su oboje zdravi, Iblisa zapošljavaju postavljanjem strvina na stabla kako bi ostao u formi. Hoće li impresionirati Kumari?
Bradavičasta svinja Magnum pod pritiskom je roditeljstva. Sve teže kontrolira dvoje starije djece, Dobbyja i Nevillea. Zbog stresa mu ispada dlaka, a još mora trpjeti i sramotu zbog odgrižena repa. Hoće li uspjeti dovesti obitelj u red?
Novi stanovnik zooa dvoprsti ljenjivac Rico ne uspijeva privući pozornost ženke Tine.
Produkcija: Blast! Films za Channel 4

Slike

Tajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.