SEZONA: 1

EPIZODA: 4

OPIS

Miru je mala morska vidra poput onih kakve žive na sjeveru Japana. Jednoga dana Miru se zaboravi vezati morskom travom za ostale vidre, kao što to običavaju kako se ne bi razdvojile dok spavaju.
Dok on spava, jake ga struje odvoje od ostalih vidri i odnesu daleko u korito jedne rijeke. Kada se probudi, Miru otkrije da se našao u njemu posve novom svijetu.
Stigavši na obalu nepoznate rijeke, pokraj šume i malenoga grada, Miru se čudi svim tim neobičnim novim prizorima. Znatiželjan i pun energije, Miru se snalazi i pokušava iskoristiti sve na što naiđe, a osobito svakodnevne predmete.
Mala skupina dobronamjernih, ali zbunjenih životinja, sprijatelji se s Miruom te mu pomogne snaći se u toj novoj okolini. Nakon smiješnih i često neuspješnih pokušaja da iskoristi predmete koje pronađe, Miru se ipak dosjeti i nađe im svrhu.
Svoju pustolovinu završi smišljanjem zanimljive pjesmice koja se u Japanu naziva haiku.

Slike

Miru MiruMiru MiruMiru MiruMiru Miru

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.