EPIZODA: 2

OPIS

Marie, opčinjena Felixovim ljubavnim umijećem, nagovara ga da zatraži njezinu ruku od oca. No Melmotte se probio u visoko društvo i za svoju kćer odabrao boljeg ženika od siromašnog baroneta. Felix se za to vrijeme udvara privlačnoj djevojci sa sela, Ruby Ruggles. Uto iznenada u London stiže prelijepa tajanstvena Amerikanka, gđa Hurtle, u potrazi za Paulom. Došla je u London kako bi natjerala Paula da održi obećanje koje joj je dao prije dvije godine u San Franciscu i oženi je.
Paul joj pokuša objasniti da su se njegovi osjećaji promijenili, no prepredena gđa Hurtle, koja se vješto služi seksom kao oružjem, upozorava ga da ona odlučuje o tome hoće li raskinuti njihove zaruke ili ne. Vrijednost dionica kompanije vrtoglavo raste te ih Melmotte rabi kao zalog za posudbu novca za financiranje novih projekata. Na sastanku upravnog odbora Paul se raspituje o početku radova u Meksiku, no Melmotte i njegovi partneri ga grubo ušutkaju. Melmotteov savjetnik Croll upozorava ih da bi Paul mogao stvarati probleme, no oni ga ignoriraju. Za to vrijeme Ruby Ruggles odbija svog udvarača Johna Crumba i time razgnjevi svog djeda. Povrijeđena i uzrujana, Ruby kreće u London u potrazi za Felixom. Privremeno se smjesti kod svoje tete, gđe Pipkin, kod koje je, igrom slučaja, odsjela i gđa Hurtle.

Slike

Kako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.