SEZONA: 1

EPIZODA: 9

OPIS

„Zaštita granica: Amerika“ (Border Security: America's Front Line) je dokumentarna reality serija koja prati rad službenika i agenata američkih carinskih i graničnih službi (US Customs and Border Protection - CBP), koji pregledavaju ulazak putnika i tereta na kopnu, zraku i lukama i tako osiguravaju američke granice. Oni su svaki dan u potrazi za ilegalnim putnicima, oružjem i krijumčarenjem i neprestano provjeravaju i najmanje nepravilnosti i osobe za koje postoji određena sumnja da su povezane s bilo kakvom vrstom kriminala. Osumnjičeni reagiraju na uistinu različite načine - lažu, raspravljaju se, glume žrtvu, potpuno ignoriraju ozbiljnost situacije, čak i prijete tako da se neustrašivi zaposlenici često nađu u raznim nelagodnim situacijama. Tijekom epizoda službenici su ispitivali i pregledavali osumnjičene i njihove stvari tražeći rupe u njihovim pričama, a kojim su se sve metodama služili i što se dogodi kad otkriju istinu, gledajte u ovoj iznimno zanimljivoj i napetoj dramskoj seriji.

Slike

Zaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: AmerikaZaštita granica: Amerika

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.