Ocjena: 8.9/10
Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - Blood Brothers

OPIS

Tiberije je ogorčen i slomljen. Nakon što je morao pretući Sabina do smrti, istresa se na preživjelim kukavicama. Otac Marko Kras šalje svoje ljubavnice da utješe njegovog nasljednika vinom i nježnostima, ali podlac bira silovanje robinje kao naknadu. Senatora Metela ignoriraju kad postavlja pitanje zašto vojska nije krenula na Sinuesu, ali uskoro će mu biti jasno. Spartak iskušava Kriksovu odanost do točke loma, tako što ga ne vodi u napade na Krasove zalihe hrane. Obznanjuje da će na Herakleonovim brodovima ploviti na Siciliju i oslobađa posljednje Rimljane. Dok Kriks doznaje da je to diverzija za napad na Krasov tabor, Cezar potpiruje razdor do krajnjih granica, prije nego što otvori vrata svojim vojnicima. Spartak uviđa da je napad s mora sabotiran, budući da su se sicilski pirati prodali Krasu.

Slike

Spartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletihSpartak- Rat prokletih

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.